• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten garage met carport

Een houten garage met carport van houten-garage.nl is een stijlvolle optie voor bij uw thuis. Onder de carport staat uw auto altijd goed, het beschermt de auto tegen vuil, verraderlijke weersomstandigheden zoals harde regenbuien, hagel en extreme hitte of kou. Ook hoeft u in de winter minder vaak uw ruiten te krabben en houdt het roestvorming tegen. De garage zorgt naast een mooie parkeerplek voor uw auto ook nog eens voor extra opbergruimte voor al uw tuingereedschap, fietsen en andere spullen. Een erg efficiënte optie dus!


7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Houten garage met carport personaliseren

De houten garages met carport hebben van zichzelf al een mooie uitstraling. Toch kunt u uw uitgekozen garage geheel zelf personaliseren. U kunt namelijk zelf uitkiezen wat voor een dakbedekking u op uw garage met carport wilt hebben. U heeft onder andere keuze uit kleuren zoals groen, rood, zwart dakshingels bij een zadeldak of dakpanplaten. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uw garage te bestellen met een gespoten grondlaag. Hierbij heeft u de keuze uit de kleuren grijs, wit, antraciet en geen kleur.


Extra opties houten garage met carport

Buiten visuele veranderingen kan u ook nog praktische dingen bijbestellen. Zo kunt u een dakgoot in een antracieten kleur of een staal verzinkte bestellen. Deze zorgt er uiteraard voor dat het regenwater goed weg loopt. Ook kunt u funderingsbalken bestellen bij uw garage. Deze zorgt voor een afscheiding tussen de fundering en wanddelen. Ook zorgt het er voor dat regenwater weggeleid wordt van uw garage. Als laatste heeft u de optie om de montage van uw garage door ons te laten verzorgen. Uw garage wordt dan door onze monteurs op een vakkundige manier gemonteerd.

Bent u toch op zoek naar iets anders? Bij ons kunt u ook terecht voor houten garages op maat met een plat dak, een zadeldak of met een zolder.

© 2024 Houten Garage | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.