• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Wij hebben een ruime collectie prefab houten garages, van groot tot klein. De houten garages worden in onze eigen fabriek geproduceerd vanaf de eerste plank tot aan de laatste spijker. Op deze wijze hebben wij alles in de hand en kunnen wij een prefab houten garage van A tot Z voor u bewerkstelligen.

Bij houten-garage.nl zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van prefab houten garages. De houten garage kan voor verscheidene doeleinden gebruikt worden, voor de hand liggend als parkeerplek voor uw auto maar natuurlijk is het ook mogelijk om deze te gebruiken als werkplaats of als opslag. Daarbij is ook een mogelijkheid om er een zolder aan toe te voegen. Zo bouwen wij voor iedereen een eigen unieke garage op maat.

Naast de prefab houten garages hebben wij meer. Zo hebben wij ook een ruimschoots aanbod aan standaard houten garages, houten garages op maat en houten carports.

Nieuwsgierig naar een prefab houten garage?

Na het zien van de prefab houten garages nieuwsgierig geworden? Of komt u er niet uit? Wij geven antwoord op al uw vragen of opmerkingen. U kunt te allen tijde een mail sturen op [email protected] of bel op +31 (0) 315 324435. Wij zijn u graag van dienst en geven advies over ons aanbod prefab houten garages.  

© 2024 Houten Garage | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.