• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten garage op maat met zolder

Een Houten garage op maat met zolder is de perfecte manier om veel opbergruimte te creëren. Met een houten garage met zadeldak beschikt u over aanzienlijk veel bovenruimte. Deze is optimaal te gebruiken door er een zolder aan toe te voegen. Hierdoor beschik u over een extra ruimte die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld het opslaan van producten. Door een extra ruimte toe te voegen beschikt u over nog meer opbergruimte voor spullen die u niet zo vaak gebruikt. Toch liggen deze netjes uit het zicht opgeruimd en liggen ze wanneer je ze wel nodig hebt altijd binnen handbereik.


1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Houten garage met zolder personaliseren

De garages worden speciaal op maat voor u gemaakt. Van tevoren bespreken we graag met u al uw wensen zodat wij een goede inschatting kunnen maken waar uw nieuwe houten garage met zolder aan moet voldoen.


Contact

Heeft u interesse in een houten garage op maat met zolder of wilt u graag eerst meer informatie over ons aanbod? Wij geven u graag advies en vertellen u meer over ons assortiment. Neem gerust contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Bekijk ook onze houten garages op maat met zadeldak, plat dak of met carport.

© 2024 Houten Garage | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.