Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Producten 1-18 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten Garage op maat

Een houten garage speciaal voor u op maat gemaakt, dat is een droom voor velen. Bij houten-garage.nl maken wij op vakkundige wijze alle soorten en mate houten garages op maat. Of het nou gaat om een garage van hout om uw auto in stallen of om te gebruiken als werkplaats. Aan de hand van uw wensen zullen wij een mooie opzet maken om vervolgens over te gaan tot het realiseren van uw houten garage op maat.

Onze houten garages op maat

Houten garages kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Tegenwoordig wordt een garage niet alleen meer gebruikt om spullen in op te bergen. Zo zien wij ook dat onze houten garages op maat dienen als clubgebouw van verenigingen, als werkplaats om aan uw brommer te sleutelen of als een sportschool bij huis. Zo hebben wij na jarenlange ervaring in deze branche al veel projecten voorbij zien komen en de mooiste projecten kunnen uitvoeren voor onze klanten.

Bestel een op maat gemaakte houten garage

Heeft u na het zien van een van onze houten garages op maat vragen en of opmerkingen? Of heeft u interesse in een op maat gemaakte houten garage? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een maatwerk garage of neem contact op per mail via [email protected] of telefonisch via +31 (0) 315 324435. Wij zijn u graag van dienst.