• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten garage met zadeldak

Op zoek naar een houten garage met zadeldak, speciaal voor u op maat gemaakt? U vindt gegarandeerd een passende bij ons. Een houten garage met zadeldak is een goede manier om uw auto op te bergen, terwijl u ook nog eens gebruik kunt maken van extra opbergruimte. De garages zijn naar eigen wens aan te passen. Een zadeldak heeft enorm veel voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook nog een zolderruimte toevoegen. Ook is het mogelijk zonnepanelen te plaatsen op het schuine dak.


Producten 1-28 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Opties voor een houten garage met zadeldak

Bij het bestellen van uw garage met zadeldak heeft u verschillende opties om uw garage te personaliseren. Zo kunt u zelf de dakbedekking bepalen. Hierbij heeft u keuze uit verschillende kleuren en materialen. Ook heeft u de mogelijkheid een funderingsbalk bij uw tuinhuis te bestellen, deze zorgt voor een afscheiding tussen fundering en wanddelen. Daarnaast kunt u ook nog extra’s bestellen zoals een startersset, dakgootset en een extra wandlaag.


Montage houten garage met zadeldak

De houten garages zijn gemakkelijk zelf te monteren. Mocht u hier toch geen tijd voor hebben, dan heeft u ook altijd nog de mogelijkheid dit door onze monteurs te laten doen. Bij u bestelling hoeft u dan alleen maar ‘montage op aanvraag’ aan te klikken en de prijs wordt direct opgenomen in uw offerte.

Is een houten garage met zadeldak toch niet helemaal wat u zoekt? Bij ons kunt u ook terecht voor houten garages op maat met een plat dak, een zolder of met een carport.

© 2024 Houten Garage | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.