• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten garage met plat dak

Op zoek naar een houten garage met plat dak? Hier kunt u er gegarandeerd een vinden. Op houten-garage.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan houten garages met plat dak die bij elk type woning passen. Met verschillende merken als Trendhout, Lugarde, en Woodpro hebben wij een luxe collectie waaruit u kunt kiezen. Ideaal om uw auto in te parkeren en tegelijkertijd wat extra opslagruimte te creëren. Bij houten-garage.nl zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van allerlei soorten houten garages en carports.


9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Houten garage met plat dak samenstellen

U kunt uw houten garage zelf geheel naar eigen wens samenstellen zodat deze perfect bij u past. Aan u de keus welke deuren u kiest en in welke kleur. U kunt ook zelf de afmetingen aanpassen en hiermee de houten garage geheel passend maken voor de ruimte die u heeft.


Montage houten garage met plat dak

Daarnaast kunt u ook aangeven dat u door ons de montage van uw houten garage wil laten verzorgen. U hoeft dan bij het bestellen alleen maar onder aan de pagina de optie ‘montage op aanvraag’ aan te vinken. Wij zorgen er dan voor dat de kosten worden meegenomen in de offerte en voor je het weet komen we langs om uw houten garage met plat dak te monteren.

Is een houten garage met plat dak toch niet helemaal wat u zoekt? Bij ons kunt u ook terecht voor houten garages op maat met een zadeldak, een zolder of met een carport.

© 2024 Houten Garage | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.