• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten garage groot

Een grote houten garage is perfect voor wanneer u meerdere auto’s of motoren heeft of lekker veel opbergruimte wilt hebben in uw tuin. Een grote houten garage kan voor vele doeleinden worden gebruikt, opslag en stalling voor uw auto, caravan of boot. De garages zijn zo groot dat deze zelfs gebruikt kunnen worden om er een brug in te plaatsen zodat u aan uw auto kunt sleutelen.


7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Kwalitatieve grote houten garages

Wij houden van kwaliteit. De houten garages die wij aanbieden zijn dus ook uitsluitend van de hoogste kwaliteit en gaan gegarandeerd erg lang mee. Door de grote variatie aan houten garages zit er voor elke tuin wel een mooie garage bij. Bij ons kunt u terecht voor houten garages van onder andere Lugarde, Oudoorlife, Woodpro en Trendhout. Vindt u het moeilijk om de juiste garage te kiezen? Wij denken graag mee over de beste keuze en geven graag advies over ons assortiment houten garages.


Contact

Mocht u nog vragen hebben over de garages of over de levering van uw garage neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. Vind u het moeilijk om de juiste garage te kiezen? Neem dan ook contact met ons op en we geven u dan graag advies over ons assortiment houten garages.

Zijn deze houten garages toch iets te groot voor u? Wellicht past een houten garage met plat dak, zadeldak, met carport of een dubbele houten garage beter bij uw wensen.

© 2024 Houten Garage | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.