• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Douglas Carport

De Douglas carports van houten-garage.nl zijn stevig en robuust en passen bij elke type huis. De carports zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Uiteraard voor het stallen van uw auto, naar ook voor bijvoorbeeld het creëren van een gezellige buitenruimte, alles is mogelijk!


1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Voordelen van een Douglas carport

De carports worden gemaakt van het krachtige en duurzame Douglashout. Dit hout valt onder duurzaamheidskasse 3 en gaat dus erg lang mee. Douglas hout is een houtsoort met grove structuur die op den duur een grijze, rustieke structuur krijgt. Deze zeer harde naaldhout soort is een klasse hoger geklasseerd als bijvoorbeeld Noord-Europees vuren. Wij kunnen het Douglas op aanvraag laten behandelen voor u. Impregneren en op kleur coaten van het hout behoren tot de mogelijkheden, zodat u optimaal van de lange levensduur van onze Douglas carport kunt genieten. Met bekende merken zoals Hillhout, Trendhout en Tuindeco hebben wij een uiteenlopend aanbod aan Douglas carports. Daarnaast heeft het hout een erg natuurlijke uitstraling waardoor het overal bij past.


Opties Douglas carport

Naast de carport heeft u nog veel andere opties die u erbij kunt bestellen. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld Easy Roofing dakbedekking en EPDM-dakbedekking. Als dakbedekking niet standaard is dient u een van deze twee te bestellen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een aluminium daktrim te bestellen. Deze zorgt voor een zeer onderhoudsarme afwerking van de boeidelen en is meteen een mooie afwerking van het dak. Ten slot kunt u nog een dakdoorvoer voor EPDM en betonpoeren bestellen.

Bekijk ook onze andere houten carports: carport aan huis, dubbele houten carport, carport op maat en onze vrijstaande carport.

© 2024 Houten Garage | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.