• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Carport aan huis

Een carport is ideaal, al helemaal als deze carport aan uw huis is gevestigd. Natuurlijk is het fijn dat de carport rechtstreeks met uw huis verbonden is, daardoor is uw auto altijd dichtbij en niet uit het zicht. Daarnaast staat uw auto te allen tijde veilig, ook voor verraderlijke weersomstandigheden zoals hagel of sneeuw. Naast de functionele pluspunten van een carport zorgt deze ook nog eens voor een mooie aanblik van het huis. Wij bouwen elke soort carport, zo ook carports die bij de stijl van uw huis passen.


Geen producten gevonden voor deze selectie.


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Verschillende soorten en maten carports aan huis

Een carport aan huis kan in allerlei soorten en maten, vaak is deze type carport voorzien van een plat dak. Dit heeft te maken een eventuele vergunning die daarvoor nodig is. Wij adviseren u hier graag in. Wilt u een A-merk carport voor aan uw huis? Wij hebben merken zoals Lugarde en Tuindeco die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen.

Vragen over onze carport aan huis? Stel ze gerust, wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord. Heeft u interesse en wilt u een carport aan huis laten bouwen? Houten-garage.nl realiseert dit project van begin tot eind voor u. 

© 2024 Houten Garage | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.